Bir kızın pm kutusu
4 posters
1 sayfadaki 1 sayfası
Bir kızın pm kutusu
Üye :merhaba Ben Bu Sitede Yeni Üyeyim Ve Sen Cok Iyi Yazıyorsun. Tanışmak Ister Misin ? Eger Istersen Mailim . .
Kız-yorum: Ne Güzel Kararlı Gidiyordun Niye Bu Olumsuz Düşünce Kardeşim
- Merhaba Ben Bu Siteye Yeni Üye Oldum.. Yazıların Cok Güzel Gerçekten Duygusal Bi Karakterin Var.. Tanışabilir Miyiz ?
yorum: Karakter Analizi Bu Şekilde Yapılsaydı Şimdi Bir Senaristtim
- Yeni Üye Oldum Ve Yazdıgın Yazıları Gerçekten Cok Begendim.. Tanışabilir Miyiz ? Benim Mailim Bu Eklersen Sevinirim...
yorum: Sıradakii..
- Merhaba Siteye Yeni Üye Oldun Galiba Ama Iyi Yazıyorsun.. Tanışmak Istersen Bir Pm Atman Kafii..
yorum Degil Cevap: Hiç Mesaj Atmadım Ki ??
- Merhaba Ben Yeni Üye Oldum Da Hiç Bi Şey Bilmiyorum Yardımcı Olur Musun ? Vakit Kaybetmeden Mailimi Veriyorum Vejeteryan@yemez.com
yorum: Vakit Kaybetmeyi Göze Alamayacak Kadar Site Bilgisi Isteği.. Bknz. Mod Olacak Adam Isteğinden Belli Olur
merhaba Nasılsın. Mail Adresini Versene. Benimki Hödük@ddd.com
yorum : Hödük, Fazla Söze Ne Hacet
merhaba, Yazılarından Benim Ruh Ikizim Olduğunu Anladım. Tanışırmısın?
pardon Muhittin Abi, Yanlış Oldu.
yorum : Yanlışlıkla Bi Üstündekine Pm Atmış . Belki
odur Ruh Ikizi
merhaba, Nerden Buluyosun Bu Sözleri Ya, Ben De Güzel Yazarım Sanmıştım Ama Bunlar Harika. Istersen Tanışabiliriz .
yorum : Kızlar Yüceltilmekten Hoşlanır
Kız-yorum: Ne Güzel Kararlı Gidiyordun Niye Bu Olumsuz Düşünce Kardeşim
- Merhaba Ben Bu Siteye Yeni Üye Oldum.. Yazıların Cok Güzel Gerçekten Duygusal Bi Karakterin Var.. Tanışabilir Miyiz ?
yorum: Karakter Analizi Bu Şekilde Yapılsaydı Şimdi Bir Senaristtim
- Yeni Üye Oldum Ve Yazdıgın Yazıları Gerçekten Cok Begendim.. Tanışabilir Miyiz ? Benim Mailim Bu Eklersen Sevinirim...
yorum: Sıradakii..
- Merhaba Siteye Yeni Üye Oldun Galiba Ama Iyi Yazıyorsun.. Tanışmak Istersen Bir Pm Atman Kafii..
yorum Degil Cevap: Hiç Mesaj Atmadım Ki ??
- Merhaba Ben Yeni Üye Oldum Da Hiç Bi Şey Bilmiyorum Yardımcı Olur Musun ? Vakit Kaybetmeden Mailimi Veriyorum Vejeteryan@yemez.com
yorum: Vakit Kaybetmeyi Göze Alamayacak Kadar Site Bilgisi Isteği.. Bknz. Mod Olacak Adam Isteğinden Belli Olur
merhaba Nasılsın. Mail Adresini Versene. Benimki Hödük@ddd.com
yorum : Hödük, Fazla Söze Ne Hacet
merhaba, Yazılarından Benim Ruh Ikizim Olduğunu Anladım. Tanışırmısın?
pardon Muhittin Abi, Yanlış Oldu.
yorum : Yanlışlıkla Bi Üstündekine Pm Atmış . Belki
odur Ruh Ikizi
merhaba, Nerden Buluyosun Bu Sözleri Ya, Ben De Güzel Yazarım Sanmıştım Ama Bunlar Harika. Istersen Tanışabiliriz .
yorum : Kızlar Yüceltilmekten Hoşlanır
Geri: Bir kızın pm kutusu
bnm hiç böle bi pm kutum ollmadı :S yhaaa ağlarım ama
seccil =)- Moderatör
-
Nereden : bizim evden :D
Şakacımısınız : az biraz =)
Mesleğiniz : kafama göre taklmak
Geri: Bir kızın pm kutusu
aman sapıklar eksik olmamış kızın başından da adminler banlamıomu bu pmleri atanları
Claude- Co-Admin
-
Nereden : İzmir
Şakacımısınız : Çok
Mesleğiniz : Öğrenci
1 sayfadaki 1 sayfası